Sunday, 7 June 2015

TIP DI SKYCAB LANGKAWI 1-5JUN 2015

Assalamualaikum wrh.wbth


Sky bridge


Yang Miza nak tekankan di sini mengenai gambar yang diambil oleh kakitangan di skycab. Ada 3 stesen semuanya. Sebelum kita di bawa masuk ke dalam skydome, kita akan diambil gambar dahulu dan ianya mempunyai 3 harga iaitu rm30, rm 35 dan rm45 mengikut jenis bingkainya. Ala kertas jer pun. So ikut koranglah nak pilih bingkai yang macam manakan. Gambarnya hanya gambar biasa.

Sementara di stesen ke 2, gambarnya dalam bentuk 3d dan terdapat dalam bentuk fridge magnet jugak. Harga gambar 3d itu ialah rm40 manakala fridge magnet pula ialah rm20. Jika ingin membeli kedua2nya harga combo akan diberikan. Murah la sket.

Menunggu giliran tuk ke skydome


Di stesen ke 3 gambar turut dijual. Kat atas ni lagi murah. Dia hanya offer rm20 jer untuk kitarang. Ermm elok la tu kita dah borong kat bawah tadi ni kat atas turut dijualnya gambar kita. Kalu tahu memang beli di atas jer. Miza tak gerenti tau yang korang boleh dapat harga yang sama seperti miza di stesen terakhir nih.Permata hati

Harga
Harga untuk combo hanya dibenarkan pada hari itu sajer...maksudnya x boleh boleh dibawa keesokkan harinya. Kalu korang dah beli tiket combo dan x sempat dibuat pada hari tersebut  tiket korang akan burn. Rugi wooo... dinasihatkan datanglah awal sket. Jangan lah dah petang baru nak datang. Confirm 1 aktiviti jer korang sempat buat nti. Dalam art museum pun dah ambik masa sekurang-kurangnya 3 jam. Disebab cuti sekolah orang pun boleh tahan ramai. 

Fuhh dah penat berjalan2, sebelum tido jangan lupa telan ostematrik dulu bagi menghilangkan lenguh2 di kaki dan badan. Nti boleh sambung lagi aktiviti untuk keesokannya pulak.

SMS/ WhatsApp : 0136162413.
Email : diamileya@gmail.com
Fb : Noramiza Ahmad
Instagram : @noramizaahmad
No comments:

Post a Comment